Search
Close this search box.

Ashford Formula

Ashford Formula

Inovativna, bezbojna tekućina, koja prodirući u beton i zidarske materijale pruža trajnu zaštitu, očuvanje i dodatno očajavanje, na tržištu je poznata kao Ashford Formula. Elminirajući potrebu za skupim ponovnim aplikacijama, Ashford Formula dubinski prodire u beton, zatvara pore iznutra, te ga transformiše u čvrstu i zgusnutu masu.


Razvoj Ashford Formule

 

Potreba za inovativnim rešenjima u industriji betona pojavila se prije više od sedam decenija. Sa ciljem postavljanja novog visokog standarda u betonskoj industriji, razvijena je Ashford Formula. Kao alternativa drugim premazima, ova formula ekološki je prihvatljiva varijanta na bazi vode, te ujedno vodeći proizvod u svjetskoj industriji za vrhunsku i dugotrajnu zaštitu betonskih površina. Osim što povećava gustoću betona, čineći ga otpornim na abraziju, Ashford Formula djeluje i kao sredstvo za očvršćivanje, eliminišući potrebu za redovitim održavanjem. U svojih 75 godina trajne izdržljivosti, Ashford Formula zaštitila je već više od 500 miliona kvadratnih metara betona.

 

Ashford Formula se i svojom impozantnom historijom uspješnih projekata u Adria regiji, na čak više od 3 miliona kvadratnnih metara, pozicionirala visoko u industriji betona. Svjetski poznati brendovi, poput IKEA, Coca Cola, Microsoft i mnogih drugih, svjedoče o izuzetnoj kvaliteti i dugotrajnosti Ashford Formule. Matična kompanija CureCrete osigurava visoki kvalitet uz minimalnu dvadesetgodišnju garanciju svakog projekta.

 

Garancija upotrebe Ashford Formule

 

Curecrete Distribution, Inc. s ponosom pruža najdužu garanciju u industriji proizvoda za povećanje gustoće betona za Ashford Formulu. S obzirom na gotovo 70 godina potvrđene izdržljivosti podova, Curecrete sa zadovoljstvom nudi vlasnicima podova različita jamstva za tretirane podove Ashford Formulom, s trajanjem od minimalno 20 godina do doživotne garancije.

Ostali proizvodi

Vlakna

POLYTWIST® PT54

Najkvalitetnija vlakna na globalnom tržištu! Polytwist® PT54, proizvedena od 100%  kopolimerskih/polipropilenskih vlakana,

Detaljnije