Search
Close this search box.

Ultra ravni podovi – AlphaPlan Group

FloorBridge

Više od 20 godina iskustva se problemima koji se pojavljuju u građevini u vezi sa oštećenjem podova i spojnica kreirali su Ideju o FloorBridge® koja

Detaljnije

FloorShaver

Razvijena od strane tima inženjera iz kompanije AlphaPlan Group, ova mašina je idealno rešenje za brzo, bezbjedno i udobno struganje vaših podova. Njene najjače prednosti

Detaljnije

AlphaPlan Group je međunarodna kompanija specijalizirana za ultra-ravno brušenje betonskih podova u skladištima. Osnovana prije više od 25 godina, stekla je reputaciju brzih, sigurnih i izuzetno ravno obrađenih podova, pružajući usluge klijentima u raznim industrijama.

Njihov fokus je na optimizaciji betonskih podova, posebno u skladištima, kroz različite specijalizirane usluge sa posebnim naglaskom na FloorShaver, FloorProfiler i FloorBridge. Važno je zapamtiti da ove tri ponude najbolje funkcionišu zajedno. Informacije koje pruža FloorProfiler vode precizan rad FloorShavera, dok FloorBridge jača temelje za dugoročne performanse. Ekspertiza AlphaPlan-a leži u besprijekornom integriranju ovih rješenja kako bi pružila potpuno paket za optimizaciju podova prilagođen vašim specifičnim potrebama.

Odabirom AlphaPlan-a, dobivate više od samo pojedinačnih “proizvoda”; dobijate pristup timu posvećenom transformaciji vaših betonskih podova u efikasne, trajne i održive resurse za vaše poslovanje.

AlphaPlan naglašava strogu kontrolu kvaliteta i pridržava se međunarodnih standarda poput TR 34 i ACI 360 R.  Sigurnost radnika i okruženja tokom procesa brušenja predstavlja prioritet kompanije AlphaPlan.