Search
Close this search box.

Zaštita i njega betona – Curecrete

Ashford Formula

Inovativna, bezbojna tekućina, koja prodirući u beton i zidarske materijale pruža trajnu zaštitu, očuvanje i dodatno očajavanje, na tržištu je poznata kao Ashford Formula. Elminirajući

Detaljnije

RetroPlate Sistem za poliranje betona

RetroPlate predstavlja hemijski reaktivnu tečnost koja povećava gustinu i tvrdoću betona omogućavajući da betonske površine budu polirane do visokog sjaja poput mermera. Koristi se u

Detaljnije

Curecrete, porodična kompanija sa bogatom historijom koja datira još od 1949. godine, stvorila je proizvode za povećanje gustoće betona i poliranje betona u obliku kakve poznajemo danas. To se postiže kroz nepokolebljivu posvećenost istraživanju i razvoju, što rezultira revolucionarnim proizvodima i procesima za razliku od bilo čega drugog na tržištu.

U srcu Curecrete-ovog pristupa leži Ashford Formula, patentom zaštićena hemijski reaktivna tečnost koja prodire u beton, stvarajući nevidljivu, ali moćnu vezu sa postojećim solima. Ova jedinstvena tehnologija nadilazi puka površinska rješenja, dajući trajno gušću, tvržu betonsku površinu otpornu na prodiranje i habanje, smanjujući troškove održavanja i utjecaj na okoliš, čuvajući integritet betonskih površina.

Idući dalje od unutrašnjeg utvrđivanja, Curecrete otkriva RetroPlate, hemijski reaktivnu tečnost koja povećava gustinu i tvrdoću betona omogućavajući da betonske površine budu polirane do visokog sjaja poput mermera, koji nadmašuje bilo koji uporedivi proizvod, podižući vizualnu privlačnost betonskih površina. U kombinaciji sa dijamantskim alatima i mašinama kao i procesom brušenja i poliranja betona, poznat je kao RetroPlate system za poliranje betona. 

Curecrete-ova posvećenost izvrsnosti seže dalje od samih proizvoda. Nudimo sveobuhvatan paket rješenja, od kojih je svako podržano vodećim programom garancije matične kompanije, uključujući mogućnost doživotne garancije. Ovaj nivo garancije bez presedana odražava njihovo povjerenje u neuporedivi učinak i dugovječnost naših inovacija.