Search
Close this search box.

O nama

Dobrodošli u svijet Fibers Adria, vašeg pouzdanog partnera s inovativnim rješenjima za industrijske podove. Kao oficijelni distributer kompanije Polyfibers® za Adria region i ekskluzivni distributer kompanija Curecrete i AlphaPlan Group za Bosnu i Hercegovinu, imamo čast sarađivati s vodećim kompanijama u svijetu. Proizvodi koje nudimo predstavljaju lidere u svojim industrijama sa vrhunskim performansama na tržištu.

Naš tim čine inženjeri različitih struka usko povezanih sa građevinskom industrijom sa dugogodišnjim iskustvom koji sa velikim zadovoljstvom stoje na Vama na raspolaganju.

Naša misija

Naša misija je jasna – pružiti našim klijentima visokokvalitetna rješenja za industrijske podove. Bilo da se radi o vlaknima za armiranje betona, proizvodima za zaštitu betona sa najdužom garancijom na tržištu ili izvođenju ultraravnih podova, naš tim stručnjaka pobrinut će se da vaši projekti budu izvedeni s najvećom pažnjom i preciznošću. Priliko pružanja savjeta i izrade tehničkih rješenja strogo vodimo računa o smjernicama, normama i preporukama relevantnih institucija u svijetu. Sva naša rješenja imaju za cilj značajno poboljšanje performansi i izdržljivosti betonskih konstrukcija.

Zašto nas odabrati?

Bez obzira na Vaše zahtjeve i potrebe stojimo na raspolaganju sa savjetima, proračunima armiranja tehničkim rješenjima, pružajući Vam potpunu tehničku podršku kroz sve faze projekta.

Vaša izvrsna betonska budućnost počinje s nama – Fibers Adria, Vaši stručnjaci za industrijske podove.