Search
Close this search box.

RetroPlate System – Višestepeni proces betonskog poliranja

Tabela saržaja

RetroPlate System višestepeni je proces za poliranje i poboljšanje betonskih podova. S ciljem transformiranja postojećeg betona u izdržljivu, niskoodržavnu i estetski ugodnu površinu, RetroPlate System koristi kombinaciju dijamantskog brušenja, povćanja gustoće, te poliranja.

Prednosti korištenja RetroPlate Systema

  1. Izdržljivost

Proces povećanja gustoće jača beton, čineći ga otpornim na habanje, ogrebotine i hemikalije. RetroPlate System proces poliranja eliminiše potrebu za redovnim renoviranjem ili zamjenom podnih obloga.

  1. Jednostavno održavanje

Polirani betonski podovi jednostavni su za čišćenje i održavanje. Upotreba RetroPlate Systema procesa poliranja smanjuje troškove čišćenja i radne snage u poređenju sa tepisima, pločicama ili drugim vrstama obloga.

  1. Ekološka odgovornost i održivost

RetroPlate System je ekološki prihvatljiv sistem bez toksičnih materijala i štetnih premaza, zbog čega polirane betonske površine zahtijevanju manje utrošene energije za čišćenje.

  1. Estetika

RetroPlate System omogućava različite izglede poliranog betona – od modernog i elegantnog, do teksturiranog i rustikalnog. Možete birati između raznovrsnog spektra boja, kako biste postigli željeni estetski izgled.

  1. Finansijska isplativost

U poređenju sa tradicionalnim načinima obrade podova, polirani beton može biti dugoročno finansijski isplativ zbog svoje izdržljivosti, niskih zahtjeva za održavanjem I dugoročnijeg vijeka trajanja.


Primjena RetroPlate Systema

 

RetroPlate System pogodan je za različite komercijalne i industrijske primjene, uključujući:

– Skladišta i fabrike
– Salone i maloprodajne prostore
– Kancelarije i hodnike
– Škole i univerzitete
– Bolnice i zdravstvene ustanove
– Restorane i barove
– Domaćinstva i garaže

Garancija upotrebe RetroPlate Systema

Curecrete Distribution, Inc. stoji iza RetroPlate Systema, sa garancijom na proizvod i ugradnju u trajanju od 10 godina, što je jedinstveno u industriji betonskog poliranja. Kao prvobitni betonski polirni sistem, Curecrete sa zadovoljstvom nudi vlasnicima podova garancije za potvrđene podove tretirane RetroPlate-om u vidu 20-godišnje garancije na proizvod ili doživotne garancije na proizvod.

Kontakt podaci

Sjedište kompanije

Fibers Adria d.o.o. Tuzla
Turalibegova bb (PC Pasaž)
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

Postani dio tima

Uvijek smo u potrazi za talentovanim pojedincima da se pridruže našem timu. Ako ste zainteresovani za karijeru u Fibers Adria, pošaljite svoj CV i propratno pismo!