Search
Close this search box.

FloorBridge

FloorBridge

Više od 20 godina iskustva se problemima koji se pojavljuju u građevini u vezi sa oštećenjem podova i spojnica kreirali su Ideju o FloorBridge® koja je donijela revolucionarnu promjenu u reparaciji podnih spojnica. FloorBridge International nastoji da pronađe jednostavna rješenja koja će zadovoljiti potrebe klijenata. Oštećene spojnice i pukotine u podu predstavljaju izvor troškova za klijente. FloorBridge® nudi brz i jednostavan način da se taj problem prevaziđe. Stalne inovacije tehnologije FloorBridge® sistema i njegovih proizvoda čine osnovu politike kvaliteta.  

FloorBridge je inovativna tehnologija primjene koja osigurava ispravnu instalaciju proizvoda u različitim situacijama. Namijenjen je polaganju i lijepljenju u novim građevinama i renovacijama, što se obavlja samo od strane certificiranih partnera. FloorBridge je dizajniran za trenutnu instalaciju u bilo kojoj dužini, pri čemu se profilirani dijelovi standardizirane dužine prilagođavaju i lijepe na licu mjesta. Nema potrebe čekati na specijalne dijelove poput završnih letvica ili uglova, a profili FloorBridge-a prilagođavaju se svakom spoju i mogu se brusiti “na istu razinu”.

Ostali proizvodi

Vlakna

POLYTWIST® PT54

Najkvalitetnija vlakna na globalnom tržištu! Polytwist® PT54, proizvedena od 100%  kopolimerskih/polipropilenskih vlakana,

Detaljnije